top of page

VILKA ÄR VI?

Kaspo Consulting är ett företag med erfarenhet inom många branscher. Vårt team är specialiserat på att öka er affärsnytta. Vi har säte i Stockholm men har uppdrag över hela Sverige.

Förändrad bransch

I en allt mer föränderlig omvärld och i ett samhälle i ständig utveckling har även anställningsförhållandena förändrats. Många företag väljer nu för tiden att konsultera in tjänster istället för att anställa personal. Beroende på verksamhet och behov, kan företag spara mycket tid och pengar på att konsultera in kompetenser till företaget. Detta är vanligt både vad gäller kortare tidsbegränsade projekt, men även för längre uppdrag. Det finns många olika anledningar till varför man ska konsultera.​

Utifrån era behov

Till skillnad från en traditionell anställning kan ert företag spara en massa pengar på att konsultera. För en konsult betalar ni bara ett timpris när arbetet faktiskt utförs, istället för att betala lön, förmåner, sjuklön och arbetsgivaravgifter för en anställd som inte har arbetsuppgifter att utföra. Att konsultera går därför ofta hand i hand med lägre personalkostnader.  Ni betalar alltså endast för de timmar som arbetet tar att utföra, varken mer eller mindre.​

Ni slipper rekryteringsprocessen

Ni slipper även lägga ned tid och resurser på en annars ofta dyr och besvärlig rekryteringsprocess. Vi ansvarar för hela processen från CV-granskning till den slutliga intervjun hos er på kundföretaget. Våra konsulter är noga utvalda kandidater utifrån era behov. Er del i rekryteringsprocessen blir enkel. Ni behöver endast välja dem lämpliga kandidaterna för ert uppdrag. 

Vad kostar det?

Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi er helhetslösningar till ett bra pris. Som kund betalar du ett fast pris för tjänsten eller en timkostnad beroende på vad som passar er verksamhet bäst. Vi skräddarsyr en lösning för just er, och ni får enkelt koll på kostnaderna för personalen och tjänsterna och slipper oroa er för dyra personalkostnader. Kontakta oss för att få ett prisförslag utifrån just era behov.

Så... konsultera eller anställa?

Varje verksamhet har olika behov. Många verksamheter kan tappa fokus från kärnverksamheten när de expanderar och får mycket att göra. Då kan det vara skönt att t.ex. lägga allt det ni inte vill tänka på, i säkra händer, eller få professionell rådgivning innan man tar större verksamhetsbeslut.

 

Om ni känner osäkerhet kring om en tjänst behöver tillsättas bör ni satsa på att anlita en konsult för att se hur era behov ser ut. Är det en tjänst som däremot har stor betydelse för er kärnverksamhet och behövs i stor utsträckning, bör ni kanske överväga en anställning.

 

Men oavsett om det är en kortare tjänst eller en längre heltidstjänst kan vi hjälpa er. När ni konsulterar får ni rätt person, på rätt plats, och under rätt tid. Ni hyr in personal för tiden ni har behov av och betalar enbart för den tid konsulten arbetar hos er.

 

Låter det enkelt? Det är det!

 

Välkomna att kontakta oss för en offert.

Contact

Kontakta oss

Varmt välkomna att kontakta oss för att få mer information om våra tjänster, boka ett möte där vi diskuterar era behov, eller begära en offert.

 

Vi svarar normalt inom 24 timmar men i regel mycket snabbare än så.

Email

info@kaspoconsulting.se

Telefon

073-027 71 95

Mån - Fre

10:00-17:00

Tack för ditt meddelande!

bottom of page